My work NL mobile wip
Coaching MetLiset
Regie in eigen hoofd

Mijn eerste website was een opdracht vanuit een van de docenten op het Rea College. Zij wilde graag een eigen praktijk beginnen en zocht daarvoor een website. Het thema van de website stond vooral rond het woord "rust" en moest de uitstraling vooral kalmerend en niet te druk zijn. De website zelf was gericht op het aanbieden van hulp aan mensen die last hebben van een grote variatie aan mentale blokkades of zorgen.

Bij deze website heb ik 90% van het werk zelf gedaan. Met de laatste 10% heb ik hulp gehad van mijn medestudenten die juist wat meer ervaring hebben in de back-end. Het grootste gedeelte heb ik dus zelf gedaan: het vertalen van idee naar design, contact met de opdrachtgever, het maken van de layout van de website, het menu, de opmaak van de pagina's en het responsive maken voor alle devices.

JB-IMB
Interieur- & Meubelbow

Bij deze opdracht heb ik geprobeerd om de lessen toe te passen die ik heb opgedaan tijdens het ontwerpen van mijn eerste officiële website. In tegenstelling tot mijn eerste website heb ik bij dit project samen kunnen werken met mijn medestudenten. Vanuit het contact met de opdrachtgever kwam naar voren dat er behoefte was aan een vernieuwde versie van de huidige website, met een modern en relatief warme uitstraling. De originele website was ietwat verouderd, minder gepolijst en jammer genoeg niet volledig afgemaakt. Vandaar dat er naar een volledige update en herstijling werd gezocht.

Mijn aandeel tijdens het maken van deze website was het uiteindelijke design, device responsivnes, het aanmaken van de artikelen en de slideshows. Daarnaast heb ik ook geholpen met het menu, de footer en de layout van de pagina's. De basis van de website is in principe klaar, maar wij zijn als team nog bezig om de laatste puntjes op de i te zetten.

Coming soon™
Placeholder
Text

This is where i'll be putting my next project and work.
until then, this spot will be placeholder and occupied with placeholder text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eu volutpat elit. Vestibulum nec lorem nulla. Praesent eu nunc lacus. Maecenas mauris dolor, facilisis sed auctor sit amet, imperdiet ac ante. Vivamus semper malesuada tortor. Proin vitae blandit tortor, sit amet aliquet dolor. Nam eu rutrum justo, in fermentum velit.

NL Designs
Web Design

Aan het eind van mijn opleiding bij het REA College werd het tijd om mijn eigen portfolio website te maken. Ik wilde graag iets met een moderne uitstraling en een donker thema, waarin ik mijn persoonlijkheid een beetje kwijt kon. Tot zover is dit het resultaat. De kans is groot dat ik hier voorlopig aan blijf doorwerken, om alles te perfectioneren en te finetunen tot ik er tevreden mee ben. Maar de basis is zo goed als klaar.

Toekomstige plannen voor mijn website zijn het toevoegen van toekomstige projecten, de optie om van taal te switchen en mogelijk ook andere kleur thema's.

Een Engelse, and Wordpress versie van mijn website kan op dit moment bekeken worden via deze link/knop

More websites coming soon....